New year, new website
2018. január 12.
Kötelező számla beküldés a NAV Online számla rendszerébe
2018. június 15.
Mutasd mind

Feltaláltuk a stressz okos ellenszerét

Te, aki szintén magas koncentrációt és kreativitást igénylő munkát végzel, pontosan tudod, hogy mennyire fontos, hogy időről időre egy kicsit kikapcsolhasd az agyad, és másra helyezhesd a fókuszt. A kacifántos megfogalmazáson túl ez azt jelenti, hogy mi, IT-szakemberek is szeretjük egy picit kiengedni napközben a fáradt gőzt, és erre egy remek taktikát találtunk ki. Sőt! A mi megoldásunk az utóbbi időben egy egyedi fejlesztésű okoshobbyvá avanzsált.

A Wikipédia szerint a csocsó első játékváltozatai Franciaországban és Németországban jelentek meg az 1880-1890-es években. Azóta a játékból sport lett, a nemzetközi színtéren változatosabbnál változatosabb asztalok jelentek meg. A mai ismert változatot 1922-ben alakította ki és 1931-ben szabadalmaztatta egy észak-londoni, angol származású úriember. Magyarországon jelenleg az olasz típusú asztalok vannak fölényben.

Mi a Different Fejlesztő Kft.-nél nem elégedtünk meg az egyszerű ad hoc jellegű játékkal, felokosítottuk tehát az asztalunkat, és most már bárki nyomon követheti a másik sikerét vagy éppen pech szériáját. A jó hír, hogy ez egy olyan kis okosító kütyü, amely bármely asztallal kompatibilis, ezáltal akár a Ti irodátokba is beköltözhet az okoseszközök generációjának egy új darabja.

Okos csocsó? Naná! Ha van valami extrém ötleted, keress minket! Segítünk a megvalósításban.