online marketing

Ahogy telnek az évek, egyre több és több vállalkozás fedezi fel az online marketingben rejlő potenciált. Ezzel párhuzamosan pedig egyre több és több módot kínálnak az online marketing technikák és eszközök, hogy minél pontosabban és költséghatékonyabban célozza meg az adott vállalkozás a célközönségét, és ezen keresztül egyre hatékonyabban szerezzen új ügyfeleket és vásárlókat, illetve realizáljon újabb érdeklődéseket és megrendeléseket a meglévő ügyfelek részéről.

Akár általunk fejlesztett, akár meglévő weboldaladat vagy webáruházadat, illetve termékeidet vagy szolgáltatásaidat szeretnéd sikeresebbé tenni, Different több online marketing területen is rendelkezésedre áll: keresőoptimalizálás (SEO), keresőmarketing (Google Ads kampányok és hirdetések), közösségi média marketing (Facebook és Instagram kampányok és hirdetések), hírlevél kampányok. Ezen online marketing ágak külön-külön is eredményesek, de természetesen együtt is alkalmazhatóak és még nagyobb mértékben generálják a forgalmat.

Így dolgozunk

Online marketing területek

SEO

(keresőoptimalizálás)

ORGANIKUS FORGALOM

A keresőoptimalizálással elérhető, hogy amikor a felhasználók a Google keresőben a számodra fontos kulcsszavakra keresnek, akkor a weboldalad vagy webáruházad a találati lista tetejére kerüljön. Ezzel folyamatos forgalomra, és így érdeklődőkre, vásárlókra tehetsz szert, hiszen az emberek egyre többször és egyre több mindent keresnek, valamint vásárolnak az interneten. A Different pedig meg is valósítja ezt számodra.
A keresőoptimalizálás relatíve hosszadalmas folyamat, mert a Google algoritmusai fokozatosan értékelik az elvégzett munkálatokat, de hosszú távon nagyon is kifizetődő, hiszen egy, a találati lista tetején megtalálható weboldal és webáruház az organikus (nem fizetett) forgalom nagy százalékát tudhatja magáénak.

SEM

(keresőmarketing)

CÉLZOTT MARKETING

A keresőmarketing, és azon belül is Google Ads rendszere lehetőséget biztosít arra, hogy a Google és partnerei weboldalain egyedi vagy a Google által automatikusan felépített, optimalizált hirdetésekkel jelenj meg. Választható a keresőben megjelenő szöveges, a partneroldalakon megjelenő vizuális, a Gmail rendszerében megjelenő vegyes kampány, de hirdethetsz a Youtube rendszerében vagy mobilapplikációt is. Az alap célzások mellett remarketing is alkalmazható, mely nagy hatékonysággal képes releváns és a termék- és és szolgáltatáskörödet kereső ügyfeleket irányítani hozzád. Mi elvégezzük a háttérfeladatokat, így neked már csak az ügyfelekre kell koncentrálnod.