Feltaláltuk a stressz okos ellenszerét
2018. február 28.
Mutasd mind

Új év, új honlap

A Different Fejlesztő Kft. számára nagyon fontos a minőség, a szakértelem és a folyamatos megújulás, melyek immáron 22 éve jellemzik cégünket. Úgy éreztük, hogy a régi és az új ügyfeleinknek is kijár egy olyan honlap, ahol egyszerűen, sallangmentesen hozzájuthatnak az őket leginkább érdeklő információkhoz. Ezt felismerve tehát most magunkon dolgoztunk egy kicsit, ennek végeredményét pedig most végre Veletek is megosztjuk.

Az új honlap kialakításánál fontos szempont volt, hogy felhasználóbarát legyen. Egyszerűen közölje azokat a főbb szolgáltatásainkat, amelyekkel az ügyfeleink rendelkezésére állunk. Ilyen az applikáció- és weboldaltervezés, illetve -fejlesztés, de ide sorolhatóak az egyedi megoldások felkutatásai és az arculattervezés is.

Természetesen ügyeltünk rá, hogy ne csak általános információkkal, hanem konkrét példákkal is találkozhassatok honlapunkon. A termékeink fülre kattintva a saját fejlesztésű szoftvereinket találjátok.

IT szektor és 21. század ide vagy oda, mi a személyes találkozásban hiszünk, így az elérhetőségeink bármelyikén szívesen várjuk a kérdéseiteket. Keressetek minket, ha egy igazán innovatív, fiatalos csapattal szeretnétek együtt dolgozni!

A Different Fejlesztő Kft. 1995 óta a minőség és az innováció biztosítéka.