arculattervezés

Ha egy új oldalra látogatsz, akkor mi az első, amire felkapod fejed? Természetesen a design, amely amennyire előreviheti céged, annyira hátráltathatja is, hiszen nem egyszerű kitűnni. Tele van a piac színes, kreatív arculatokkal, de azt érezzük, hogy valamiért mégsem működnek a márkák sok esetben.

Hogy miért? Mert nem személyre szabott a cég arculata. Kollégáink a Differentnél az első pillanattól kezdve a Te sikeredre koncentrálnak, és miután felmérték az igényeidet, elkészítik a neked legmegfelelőbb arculatot, amivel még sikeresebb lehet a vállalkozásod. Logó, színvilág, betűtípus, kialakítás - ránk mindegyikben számíthatsz, mivel tudjuk, hogy egy jól kialakított kép sokkal hamarabb felhívja a figyelmet a márkára, mint az egyszerű szöveg és tovább is megmarad az emlékezetekben. A profi arculat a marketing kommunikációd szerves része és a márkaépítés elengedhetetlen eleme.

Így dolgozunk

Munkáinkból

Nagy Judit

kisarculat

LOGÓ

Az arculattervezés folyamata mindig állandó, erről feljebb olvashattok is egy kicsit. Viszont éppen az ott leírtak miatt csakis egyedi megoldásokban gondolkodunk. Nagy Judit beszédtechnikai tréner, couch kisarculatánál fontos volt, hogy olyan logót tervezzünk, amely kellőképpen különleges ehhez a nem mindennapi foglalkozáshoz. Ha a te vállalkozásod vagy üzleti profilod sem átlagos, akkor is keress minket bizalommal!

Smart Capital

kisarculat

LOGÓ / NÉVJEGYKÁRTYA

Vállalkozóként, a céged képviselőjeként elengedhetetlen a névjegykártya. Ennek számos formája létezik már, érdemes a Te arculatodnak megfelelőt kiválasztani. Mi itt a Differentnél ebben is tudunk segíteni, hiszen nekünk sem mindegy, hogy azokat a megjelenési elemeket, amiket együtt dolgozunk ki, Te hogyan tudod hasznosítani. A Smart Capitalnál egy erős arculatot álmodtunk meg, amely kellőképpen bizonyítja a megrendelő innovatív, cél- és eredményorientált hozzáállását.