egyedi fejlesztések

Van, amikor nem elég a sablon, még akkor sem, ha ezt kollégáink teljesen személyre tudják szabni. Ügyfeleink gyakran fordulnak hozzánk olyan kérésekkel, amelyek egyedi fejlesztéseket igényelnek, de természetesen a Different ezektől sem riad vissza. Sőt! Partnereink már tudják, hogy igényeiket bátran elmondhatják, hiszen csapatunkkal azon dolgozunk, hogy cégükkel kitűnjenek a konkurencia közül.

Így dolgozunk

Munkáinkból

EGTS

adatfeldolgozó rendszer

DESIGN / EGYEDI FEJLESZTÉS

Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezvényéhez készült egyedi rendszer képes a különböző sportágak eltérő rendszereiből érkező adatokat egy központi rendszerbe integrálni. Nagy kihívást jelentett, hogy a különböző struktúrájú adatok más-más kommunikációs csatornán érkeztek, ezeket pedig közel valós időben, gyorsan és hibátlanul kellett kezelnünk. A fejlesztésen túl a folyamatos supportot is elláttuk, valamint a működés közben felmerült változásokra is hatékonyan reagáltunk.

CityFood

ételrendelés menedzsment

DESIGN / FEJLESZTÉS

A CityFood nem csupán egy olyan honlap, ahonnan ebédet rendelhetnek a felhasználók. Mivel fontos volt, hogy a látvány étvágygerjesztő legyen, ezért az átlátható felépítés mellett a design is komoly szerepet kapott. Tudatosan használva a színek tudatalattira gyakorolt hatását egy barátságos, friss és minden szempontból felhasználóbarát oldalt adtunk át a megrendelőnek.

Megnézem