egyedi fejlesztések

Az egyedi fejlesztés olyan szoftveres megoldást jelent, amelyet egy adott vállalat vagy szervezet specifikus igényeinek kielégítésére hoznak létre. Ez a fejlesztési folyamat általában az ügyfél igényeinek és elvárásainak alapos elemzésével kezdődik, majd a tervezés, a fejlesztés és az implementáció folyamatain halad keresztül.

Az elmúlt években nagy tapasztalatra tettünk szert a következő területeken:

  • lassú, körülményes, soha véget nem érő fejlesztések felgyorsítása
  • visszafogottan sikeres ERP bevezetés miatti nehézségek megoldása
  • elő és utófeldolgozó rendszer fejlesztése a napi munkavégzés hatékonyabbá tételére
  • adattárház építése
  • IT projekt menedzsment
  • innováció és kutatás fejlesztés

Így dolgozunk

Munkáinkból

EGTS

adatfeldolgozó rendszer

DESIGN / EGYEDI FEJLESZTÉS

Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezvényéhez készült egyedi rendszer képes a különböző sportágak eltérő rendszereiből érkező adatokat egy központi rendszerbe integrálni. Nagy kihívást jelentett, hogy a különböző struktúrájú adatok más-más kommunikációs csatornán érkeztek, ezeket pedig közel valós időben, gyorsan és hibátlanul kellett kezelnünk. A fejlesztésen túl a folyamatos supportot is elláttuk, valamint a működés közben felmerült változásokra is hatékonyan reagáltunk.

CityFood

ételrendelés menedzsment

DESIGN / FEJLESZTÉS

A CityFood nem csupán egy olyan honlap, ahonnan ebédet rendelhetnek a felhasználók. Mivel fontos volt, hogy a látvány étvágygerjesztő legyen, ezért az átlátható felépítés mellett a design is komoly szerepet kapott. Tudatosan használva a színek tudatalattira gyakorolt hatását egy barátságos, friss és minden szempontból felhasználóbarát oldalt adtunk át a megrendelőnek.

Megnézem