weboldal és webshop
készítés

Amikor egy új szolgáltatást keresünk az interneten, az első lépés, hogy megnézzük a honlapját. Ugye Te sem akarod, hogy leendő ügyfeleid egy nem megfelelően elkészített és karban tartott honlap miatt ne válasszák szolgáltatásaidat? Egy cég / szervezet / projekt weboldala a 21. század virtuális névjegykártyája. Elengedhetetlen.

A Different ügyfelei az első perctől kezdve vevő központú hozzáállással, szaktudással és rugalmassággal találkoznak, hiszen kollégáink a weboldal tervezés folyamatától kezdve egészen a profi mindennapi működésig végigkísérnek az úton. Honlapod a mi segítségünkkel informatív, modern és a cégedhez a lehető legjobban passzoló lesz.

Így dolgozunk

Munkáinkból

LightCenter

reszponzív weboldal

WORDPRESS

Egy weboldal elkészítése nagy kihívás, de egy már meglévő page újraformálása, modernizálása talán még nagyobb. Fontos, hogy megtartsa az eddigi látogatókat, viszont új célközönséget is szeretnének vele elérni a tulajdonosok. Tata legexkluzívabb edzőterme a fejlesztésünk után a világhálón is azt a kiemelkedő élményt nyújtja felhasználóinak, mint személyesen.


Megnézem

Tata A.

reszponzív weboldal

WORDPRESS

Munkánk során szívesen foglalkozunk olyan szolgáltatások bemutatásával, amelyek valami újdonságot képviselnek a hazai vagy a nemzetközi piacon. A Tata A. weboldalán fontos szempont volt, hogy elmagyarázzunk a látogatóknak, hogy mit is jelent a rövidtávú lakáskiadás, és hogy ők ezzel mit is érhetnek el. Kommunikatív, mégis könnyen átlátható honlapot adtunk át a megrendelőnek.

Megnézem

Safety

reszponzív webshop

WOOCOMMERCE

Gyakran előfordul, hogy megrendelőink egyedi igényeikre keresnek nálunk választ. Fejlesztőinknek a Safety esetében kombinálniuk kellett egy webshopot és egy weboldalt. A végeredmény egy olyan komplex honlap lett, ahol a felhasználó nem csak beszerezheti a munkavédelemhez elengedhetetlen kellékeket, de bővebb információkat is talál a téma törvényi szabályozásairól.


Megnézem