Szolgáltatásaink

Ahogy az az évek előrehaladásával tapasztalható, az online megjelenés, illetve a cégek és azok ügyfeleinek munkáját, életét segítő szoftverek fontossága egyre csak nő. Szinte nem létezik olyan iparág vagy szolgáltatási szektor, amire ne ez lenne igaz. Legyen az egy igényesen felépített, keresőbarát weboldal, egy könnyen kezelhető, mégis hasznos mobil applikáció vagy egy vállalatirányítási szoftver, a 21. század adta lehetőségek teljes kiaknázásával nagy versenyelőnyre lehet szert tenni. A Different több, mint 20 éves fennállása óta azon dolgozik, hogy a fentiekben említett, és az alábbiakban részletezett magas minőségű szolgáltatásaival ügyfeleinek elégedettséget okozzon.

Weboldal és webáruház készítés

Az internet, és így a weboldalak és webáruházak már jó ideje részei életünknek, sőt, nagyon is meghatározó tényezőivé váltak. Olyannyira, hogy rengeteg ember részlegesen, vagy teljesen ezeket használja információszerzésre, illetve vásárlásra. Ezért fontos, hogy egy mai cég rendelkezzen weboldallal és / vagy webshoppal, hiszen ezek hiányában rengeteg potenciális ügyfelet veszíthet el. Ha még nincs vagy már régi a weboldalad vagy webáruházad, esetleg továbbiakkal szeretnél az online térben megjelenni, akkor a Different az társ, aki keresel: landing page-ektől kezdve, a céges bemutatkozó weboldalakon/ át, a komplex webáruházakig és egyedi szoftverekig mindenben professzionális megoldásokat kínálunk számodra.

Mobil és tablet applikáció fejlesztés

Mára az okostelefonok és a tabletek elterjedése óriási méreteket öltött. Igaz, ennek oka érthető, hiszen egy zsebben vagy egy táskában kényelmesen elférő eszközön rengetegféle dolgot csinálhatunk, intézhetünk. Így a piaci, és állami szereplők is napról-napra többen jelennek meg ebben a szegmensben a saját applikációjukkal, olykor többel is. Egy könnyen kezelhető, letisztult, de sokoldalú és magas felhasználói élményt nyújtó alkalmazással nagy sikereket lehet elérni az ügyfelek körében. Ezen a téren állunk rendelkezésedre, mind Android, mind iOS rendszeren futó applikációk készítésével foglalkozunk.

Egyedi szoftver fejlesztés

Napjainkban sok minden megoldható olyan kész rendszerekkel, melyek konfigurálás, testreszabás és tartalomfeltöltés után teljes élményt nyújtanak a felhasználók számára. Ám sok esetben a cégek olyan egyedi igényekkel rendelkeznek, melyek esetében teljesen egyedi fejlesztés szükséges. Legyen szó olyan weboldalakról vagy webáruházakról melyek egyedi funkcionalitással kell, hogy bírjanak, céges online vagy offline rendszerekről, vagy általában mobilapplikációkról, az egyedi fejlesztési igények sora végtelen, ezt a tapasztalataink is mutatják. Ám ezen tapasztalat nem csak ezen szoftverek igényének felmérésére terjed ki, hanem azok professzionális, ügyfélközpontú elkészítésére is.

Arculattervezés

Valószínűleg mindenki tudja, hogy bizonyos cégek arculata sokkal megnyerőbb és egyszerűen jobban rögzül, mint másoké. Ez óriási fegyvertény: egy olyan környezetben, ahol az ügyfeleket, a nap nagy részében rengeteg irányból ilyen típusú ingerek érik, ha valamely cég nagyban kitűnik, sokkal nagyobb piaci részesedést tud elérni a konkurenseivel szemben. Ez egy sok összetevős egyenlet, kezdve a színvilágtól, a logón és szlogenen át, az ügyfelek felé közölt üzenetekig, érdemes mindenre figyelmet fordítani a sikerekben gazdag márkaépítés érdekében. Profi grafikus és marketinges kollégáink ezen a téren is segítik vállalkozásod.

Online marketing

Rendelkezhet bárki fenomenális termékekkel vagy szolgáltatásokkal, ha azt nem tudja vásárlókhoz illetve ügyfelekhez eljuttatni, akkor kevéssé, vagy egyáltalán nem lesz sikeres a vállalkozása. A hagyományos marketing eszközökkel is tehetünk ez ellen, ám az online marketingben rejlő lehetőségekkel hatalmas lökést adhatunk vállalkozásunk fejlődésének. A SEO (keresőoptimalizálás) segítségével idővel a Google találati listájának elejére kerülhetsz, majd hosszú távon szerezhetsz innen ügyfeleket, a Google Ads-zel az interneten keresőknek hirdethetsz a legmegfelelőbbnek keresési kulcsszavakra, a Facebook és Instagram kampányok lehetőséget biztosítanak arra, hogy a vállalkozásod legfontosabb célközönségének jelenj meg megnyerő hirdetésekkel, a hírlevél kampányokkal pedig idővel egyre növekvő követőtábort konvertálhatod ügyfelekké vagy vásárlókká. Mi pedig a Differentnél ezekben az online marketing ágban otthonosan mozgunk, így amennyiben egy kezdeti, vagy egy újabb nagy lökést szeretnél adni vállalkozásnak, keress minket bizalommal!

Ügyfeleink értékelése