mobil és tablet
app fejlesztés

Napjainkban a mobilapplikációk szerepe megkérdőjelezhetetlen. Az üzleti élet is egyre inkább felfedezi magának ezt a lehetőséget, amelynek segítségével egy külön platformon csak az ő szolgáltatásával/brandjével találkozik a felhasználó, arról nem is beszélve, hogy így közvetlenül elérhetik őt az új és a már meglévő ügyfelek.

Egy tökéletes applikációnál fontos az átláthatóság, az egyszerűség, a kreatív megoldások és a lehető legtökéletesebb felhasználói élmény elérése. Ha Te is olyan egyedi fejlesztésre vágysz, ami elérhető Android és iOS rendszeren is, akkor keress minket!

Így dolgozunk

Munkáinkból

EYOF

mobil applikáció

DESIGN / FEJLESZTÉS

2017 egyik legnagyobb magyarországi sporteseményének, az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak Győr városa adott otthont. Fontos volt, hogy egy olyan applikációt készítsünk, amely mind a hazai és külföldi sportoló fiataloknak, mind pedig a versenyekre érkező szurkolóknak, sportkedvelőknek minőségi, felhasználói élményt nyújtson. Mára elmondhatjuk, hogy az alkalmazás az EYOF idején több ezer user életét könnyítette meg.

RUAC

mobil applikáció

DESIGN / FEJLESZTÉS

A Different Fejlesztő Kft. egyik legújabb alkalmazása a munkaidő-nyilvántartás fárasztó és bosszantó terhét veszi le a felhasználók válláról. A RUAC mobilalkalmazás segítségével a felhőben levő adatok egyszerűen áttekinthetők. Ha éppen úton vagy, vagy körülményes lenne a webes felületet megnézni, de a telefonod kéznél van, gyorsan és hatékonyan rá tudsz nézni a szükséges információkra.

RØRAPP

mobil és tablet applikáció

DESIGN / FEJLESZTÉS

A RØRAPP nevű alkalmazásunkat Norvégiában ismerik a legtöbben. A segítségével egy munkahelyi projekt végrehajtása sokkal egyszerűbbé válik, mint korábban. A rendszerben lehetőség van részfeladatokat, jelentéseket rögzíteni, amelyeket akár a kollégáknak e-mailben is továbbíthatunk. Nagy előnye az applikációnak, hogy offline is működik, tehát mondjuk egy térerő nélküli telephelyen is rögzíthetőek benne az új adatok. Amikor a készülék ismét hálózathoz jut, automatikusan szinkronizálja a változásokat a központi rendszerrel.