mobil és tablet
app fejlesztés

Napjainkban a mobilapplikációk szerepe megkérdőjelezhetetlen. Számos előnyük van, ezekből megpróbáltunk párat összegyűjteni:

  • Felhasználói élmény javítása: Egy saját mobilalkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen hozzáférjenek a termékeidhez vagy szolgáltatásaidhoz. Az alkalmazás által nyújtott felhasználói élmény testre szabható és optimalizálható az ügyfelek igényei szerint, ami jobb felhasználói élményt eredményezhet.
  • Branding és marketing: Segíthet erősíteni a márka jelenlétét. Az alkalmazás lehetőséget ad cégednek a saját logóval, színpalettával és egyedi tervezéssel történő testreszabásra. Ezen kívül a mobilalkalmazások jelentős marketing- és reklámfelületeket kínálnak, amelyek segítségével közvetlenül kapcsolatba léphet szaz ügyfelekkel.
  • Funkcionalitás bővítése: Lehetőséget ad az üzleti folyamatok, szolgáltatások vagy termékek új funkcióinak bevezetésére. Az alkalmazások képesek integrálni a különböző eszközök és szolgáltatások előnyeit, például a helymeghatározást, a push-értesítéseket, a kamera vagy a mikrofon használatát, hogy egyedi és innovatív élményt nyújtsanak az ügyfeleknek.
  • Adatgyűjtés és elemzés: Lehetővé teszi az ügyfelek viselkedésének, preferenciáinak és használati szokásainak gyűjtését. Ezek az adatok értékes információkat nyújthatnak az ügyfélprofilokról és a felhasználói viselkedésről, amelyek alapján személyre szabott ajánlatokat vagy értesítéseket küldhetsz, illetve üzleti döntéseket hozhatsz.
  • Ügyfélkapcsolat-kezelés: Lehetőséget ad az ügyfélkapcsolat-kezelés javítására. Az alkalmazás segítségével könnyen válhat az ügyfélszolgálat, a vásárlási folyamatok egyszerűsíthetők, és az ügyfelekkel való kommunikáció is egyszerűsődik.

Egy tökéletes applikációnál fontos az átláthatóság, az egyszerűség, a kreatív megoldások és a lehető legtökéletesebb felhasználói élmény elérése. Ha Te is olyan egyedi fejlesztésre vágysz, ami elérhető Android és iOS rendszeren is, akkor keress minket!

Így dolgozunk

Munkáinkból

EYOF

mobil applikáció

DESIGN / FEJLESZTÉS

2017 egyik legnagyobb magyarországi sporteseményének, az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak Győr városa adott otthont. Fontos volt, hogy egy olyan applikációt készítsünk, amely mind a hazai és külföldi sportoló fiataloknak, mind pedig a versenyekre érkező szurkolóknak, sportkedvelőknek minőségi, felhasználói élményt nyújtson. Mára elmondhatjuk, hogy az alkalmazás az EYOF idején több ezer user életét könnyítette meg.

RUAC

mobil applikáció

DESIGN / FEJLESZTÉS

A Different Fejlesztő Kft. egyik legújabb alkalmazása a munkaidő-nyilvántartás fárasztó és bosszantó terhét veszi le a felhasználók válláról. A RUAC mobilalkalmazás segítségével a felhőben levő adatok egyszerűen áttekinthetők. Ha éppen úton vagy, vagy körülményes lenne a webes felületet megnézni, de a telefonod kéznél van, gyorsan és hatékonyan rá tudsz nézni a szükséges információkra.

RØRAPP

mobil és tablet applikáció

DESIGN / FEJLESZTÉS

A RØRAPP nevű alkalmazásunkat Norvégiában ismerik a legtöbben. A segítségével egy munkahelyi projekt végrehajtása sokkal egyszerűbbé válik, mint korábban. A rendszerben lehetőség van részfeladatokat, jelentéseket rögzíteni, amelyeket akár a kollégáknak e-mailben is továbbíthatunk. Nagy előnye az applikációnak, hogy offline is működik, tehát mondjuk egy térerő nélküli telephelyen is rögzíthetőek benne az új adatok. Amikor a készülék ismét hálózathoz jut, automatikusan szinkronizálja a változásokat a központi rendszerrel.